Interview: Teun van de Keuken Over de (on)eerlijke productieprocessen van ons voedsel

woensdag 16 december 2020
20:00 - 21:00

Locatie Webinar
Categorie Volwassenen
Tags Lezing Webinar
Download Toevoegen aan agenda
Terug

Interview: Teun van de Keuken Over de (on)eerlijke productieprocessen van ons voedsel

Verzorgd door de Bibliotheek Eindhoven

Al jaren is Teun van de Keuken één van de gezichten van Keuringsdienst van Waarde (KRO) dat inzicht probeert te geven in de wondere wereld achter ons voedsel. Vanuit de Keuringsdienst ontstond ook Tony’s Chocolonely, de slaafvrije chocolade waarvan Teun de naamgever en initiatiefnemer is. Hij is een echte out-of-the-box denker en maatschappelijk verantwoord ondernemer.

Daarnaast presenteert hij diverse onderzoeksprogramma’s en schrijft wekelijks een column voor de Volkskrant. Bij het schrijven van zijn columns stelt hij actuele maatschappelijke kwesties aan de kaak. Daarnaast is hij auteur van drie boeken: van een roman over de schrijnende ongelijkheid in de maatschappij eind jaren zeventig tot ‘De Supermarkt Survivalgids’: keuzes maken in de supermarkt waar veel misleidingen op de loer liggen.

Rondje Brabant Presenteert
Elke maand nodigt één van de Brabantse Bibliotheken een interessante spreker uit. Een spreker die gespecialiseerd is in een actueel onderwerp dat naadloos aansluit op onze snel veranderende samenleving.

Onze interviewer Theo Verbruggen daagt elke spreker uit de diepte in te gaan en antwoord te geven op vragen over bijvoorbeeld het milieu, mensen en cultuur. Elke maand op een andere locatie in Brabant, met ruimte voor een kleine groep live publiek en een livestream. Dát is Rondje Brabant Presenteert.

Dit event is live online te volgen. Er komt géén opname beschikbaar!
Prijs: Livestream € 7,50
Aanmelden via: de Bibliotheek Eindhoven